Computerreparatie 

pc en mac reparatie den haag Thuisnetwerk problemen? Geen internet? Computervirus ? Computer langzaam? Opzetten van een nieuwe pc of Mac? FMJ Computers draagt zorg voor al uw IT-behoeften. Ons motto is ‘de klant is koning’ en wij werken met ‘no cure no pay!’

Wij bieden u professionele, vakbekwame, snelle en betaalbare hulp bij al uw IT-problemen of wensen

PC upgraden

We kunnen de fysieke componenten van uw computer upgraden zoals RAM, harde schijven, grafische kaarten evenals randapparatuur zoals printers, scanners, digitale camera’s installeren. We kunnen ook uw systeem configureren vor aansluiting op uw TV of home entertainment-systeem , alsmede advies geven over mogelijke technologische aankopen

Backup laten maken

Ongeacht of uw computer drie dagen of drie jaar oud is, is het aan te raden om een back- up van uw gegevens te maken. Kostbare foto’s, belangrijke documenten kunnen in één ogenblik weg zijn als de harde schijf crasht en er geen back up is gemaakt. Back-ups kan worden ingesteld om te draaien in de achtergrond zonder tussenkomst van de gebruiker. We bespreken graag de verschillende backup mogelijkheden en aanbevelingen.

Netwerk aanleggen thuis

Een thuisnetwerk is, zoals het woord het al zegt, voor bij u thuis, het betekent dat al uw computers, iPad, iPhone, tablet en smartphone met elkaar verbonden kunnen worden, en dat kan via een draad maar ook draadloos, dus wifi.

Wij hebben de juiste apparaten bij ons om dat voor u te realiseren. Het voordeel van een thuisnetwerk is dat uw gezin gezamenlijk kan printen en bestanden delen.

Netwerk aanleggen voor kantoor

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het aanleggen van een netwerk. We kunnen computers met elkaar verbinden, om bestanden en een internetverbinding te delen of een meer geavanceerde netwerken ontwerpen en implementeren. We kunnen uw server configuren, zodat een veilige manier van thuiswerken mogelijk is via VPN.  Het onderhouden van de  netwerken en servers doen wij via hulp op afstand.