Computer Reparatie Den Haag

Informatie

KvK nummer te Den Haag: 57923442

BTW nummer: NL252691957B01

IBAN nummer: NL35INGB0008641896

Informatie

KvK nummer te Den Haag: 57923442

BTW nummer: NL252691957B01

IBAN nummer: NL35INGB0008641896

Informatie

KvK nummer te Den Haag: 57923442

BTW nummer: NL252691957B01

IBAN nummer: NL35INGB0008641896

Voor een computer reparatie in Den Haag, Voorburg, Rotterdam, Delft, Zoetermeer kunt u zich tot FMJ Computers wenden. Wij doen een gratis diagnose en komen met een zo efficiënt en staan voor goedkope computer reparatie.

Als uw computer traag is en het bijvoorbeeld meer tijd kost om internetpagina’s te openen en bestanden te downloaden, dan kunt u FMJ Computers inschakelen.Ook bij harde schijf problemen kunt u bij ons aankloppen voor een computer reparatie.

Onze dienstverlening is afgestemd op de klanten. Wij staan voor u klaar. FMJ Computers levert optimale service. Voor het repareren van computers zijn wij zes dagen in de week beschikbaar.U kunt bij ons langskomen, wij komen ook op locatie. Als u een computer reparatie in Den Haag,  Voorburg, Rotterdam, Delft, Zoetermeer wilt laten verrichten, dan kunt u vertrouwen op de deskundige aanpak van FMJ Computers.

Computer reparatie in Den Haag, Voorburg, Rotterdam, Delft, Zoetermeer Wij willen onze klanten tegemoetkomen. Het repareren van computers is het vak waar wij in uitblinken. We vinden de oorzaak van de ontstane problemen, stellen een gratis diagnose en komen met een passende offerte.

FMJ Computers blaast weer nieuw leven in uw computer of laptop.Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor de diensten die we leveren. Voor een laptop- of computerreparatie in Den Haag, Voorburg, Rotterdam, Delft, Zoetermeer kunt u contact opnemen met FMJ Computers.

Onze medewerkers zijn thuis in hun vak en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws over computer reparaties, computerstoringen, virussen, haperende software en hardware et cetera. Voor een computerreparatie in Den Haag, Voorburg, Rotterdam, Delft, Zoetermeer kunt u een beroep doen op FMJ Computers. Zie hier meer over:

Data recovery

Laptop beeldscherm vervangen

Laptop opschonen

Laptop DC jack vervangen

Laptop CPU fan vervangen

Laptop start niet op

Laptop BIOS wachtwoord verwijderen

Laptop toetsenbord reparatie

Laptop toetsenbord vervangen

Computer Reparaties

Laptop Reparatie

Terughalen van bestanden

Windows 7 herinstalleren

Windows 8 herinstalleren

Windows 10 herinstalleren

En meer

Wat onze klanten zeggen